Hem

Anna Lundqvist är en frilansande skådespelare inom teater, film och reklamfilm. Hon har bland annat jobbat som återkommande  skådespelare på Sommarteatern Norberg, Tornet Productions och som skådespelare i diverse filmprojekt.

Förutom att jobba som skådespelare är hon även nyexaminerad på Yrkeshögskoleutbildningen – Produktionsledare för spelfilm och tv-drama på Frans Schartaus Handelsinstitut. 

Fram till mars 2023 jobbar hon som Post Koordinator på Filmlance, där hon bland annat koordinerar nya filmer av Beck, Top Dog säsong 2 och de nya serierna Sanningen och X22.

Hon har parallellt med sin utbildning jobbat inom filmbranschen i både ledande, koordinerade och assisterande roller på både produktionskontoret i förproduktion, på set och nu även inom postproduktion. Främst inom drama, men även inom reklamfilm. Det har gett henne en ödmjukhet och förståelse för hela filmprocessen.

Innan hon övergick till jobb främst inom film har hon jobbat på Uppsala Stadsteater (2016-2020) som bland annat regiassistent, produktionsassistent, sufflös och skådespelare i ett flertal produktioner.

Om du är intresserad av ett samarbete är du välkommen att kontakta henne här!