Om

Anna är en trygg och varm person som frilansar som skådespelare inom teater, film och reklamfilm. Hon har alltid flera projekt på gång då hon älskar att arbeta hårt och att utmana sig själv. Förutom skådespeleri sjunger hon och spelar gitarr. Anna beskriver sig själv som en positiv, social och ambitiös person som har humor.

”Jag lever verkligen för konsten och för att påverka och beröra människor. Som skådespelare känner jag att jag hela tiden utvecklas och hittar nya sidor hos mig själv. Mina styrkor är att jag är snabb på att ta regi, bra på att improvisera och jag har nära kontakt med mina känslor. Jag vill uppfattas som en lyhörd, kreativ och äkta skådespelare som förmedlar energi”.

Dessutom är hon nyexaminerad på Yrkeshögskoleutbildningen – Produktionsledare för spelfilm och tv-drama på Frans Schartaus Handelsinstitut.

Just nu jobbar hon heltid på Filmlance som Post Koordinator fram till mars 2023, där hon bland annat koordinerar nya filmer av Beck, Top Dog säsong 2 och de nya serierna Sanningen och X22. Inom filmbranschen har hon jobbat i både ledande, koordinerade och assisterande roller på både produktionskontoret i förproduktion, på set och nu även inom postproduktion. Främst har det blivit jobb inom drama men även en del reklamfilm. 

Mellan åren 2016-2020 har hon även jobbat på Uppsala Stadsteater som bland annat regiassistent, produktionsassistent, sufflös och skådespelare i ett flertal produktioner.

Hör gärna av dig här om du är intresserad av ett samarbete!